Exposities in het Verenigingsgebouw

Het Verenigingsgebouw Overasselt biedt aan amateurkunstenaars uit Overasselt en omstreken de mogelijkheid om hun werk te exposeren en mogelijk ook te verkopen.
Op deze manier komt kunst dichterbij en bereikbaar voor velen.
Tevens wordt het Verenigingsgebouw hierdoor aangekleed en opgesierd door middel van betaalbare kunst van amateurs uit onze omgeving.

Expositie “Dagbesteding Overasselt” in Verenigingsgebouw

Vanaf 16 november 2019 tot 13 februari 2020

Dagbesteding Overasselt is een mooie werk- en dagbestedingsplek voor mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt in Overasselt.

Met trots exposeren wij mooie werken van de kunstenaars en ambachtslieden van Merapi & de Wissel.
Mooie schilderijen, mozaïek werken, papier-maché poppen en producten gemaakt van hout!

Zeker de moeite waard om dit eens te bekijken!

Deze expositie loopt van 16 november 2019 tot 13 februari 2020 in het Verenigingsgebouw, dagelijks tijdens openingsuren.

De werken zijn te koop!

Neem contact op met Dagbesteding Overasselt “Merapi”
Geef het nummer door van het Kunstwerk, wij reserveren het voor U.
Ophalen na de expositie in de Winkel van Merapi.
Winkel geopend op: dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag van 9.30u tot 16.00u
Schoonenburgseweg 1 in Overasselt.
E-mail: merapi-atelier@dichterbij.nl