Dansen met live-orkest Aldörum op 25 september

Oude tijden herleven, de muziek wordt verzorgd door het Groesbeekse orkest Aldörum. Op de ruime dansvloer kan er deze middag gedanst worden op muziek van vroegere tijden. Iedereen is van harte welkom. Kosten: € 5,00 inclusief koffie/thee vooraf.

Het Groot Niet Te Vermijden – The Inevitables op 22 september

Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. Kenmerkend voor het Rotterdamse mannengezelschap zijn de veelzijdige muziek, de aanstekelijke humor en de vliegensvlugge wissels.

Ook in hun nieuwe humoristische muziekvoorstelling ‘The Inevitables’ nemen zij u op bliksembezoek mee langs alle muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages.

Voor meer info en bestellen van kaarten: kijk op www.theateroverasselt.nl

Film Dunkirk in verenigingsgebouw op 15 september

Op zaterdag 15 september om 20:15 uur wordt in het kader van herdenken Operatie Market Garden de film Dunkirk van Christopher Nolan uit 2017 gedraaid. Eenheidsprijs: € 5,00. Voor meer informatie en reserveren kunt u terecht op www.filmcafeoverasselt.nl

Repair Café op vrijdag 7 september 2018

RC-LogoSquareDe zomerstop is voorbij. Op vrijdag 7 september is er een nieuw Repair Café in ons Verenigingsgebouw . Heeft u iets dat eigenlijk te goed is om weg te doen maar u kunt het zelf niet repareren, kom dan eens bij ons langs om te kijken of u spullen nog een tweede leven kunnen krijgen. Zeg het ook aan anderen dat ons Repair Café bestaat. We helpen u graag. U bent van harte welkom vanaf 14:00 – 17:00 uur.  U kunt bij ons terecht voor elektra, keukenmachines, Senseo apparaten,  fietsen, computers en nog veel meer.

Dubbelexpositie in Verenigingsgebouw te Overasselt

Van 1 september 2018 tot 3 december 2018 exposeren Henk van Hout en Monique van Haasteren. in het Verenigingsgebouw te Overasselt. Henk stelt een gevarieerd aantal werken ten toon en Monique heeft een speciaal project “Kunstdoosjes” in de vitrinekast opgesteld. Voor meer info over de kunstenaars kunt u kijken op onze expositiepagina.

U bent bij deze van harte uitgenodigd!