St. Caeciliakoor Overasselt

Dit jaar vieren we het 50-jarig bestaan in Overasselt van een gemengd koor dat de zondagsviering opluistert in de Antonius Abt Kerk te Overasselt. Sinds kort zijn we van dirigent gewisseld en staat de enthousiaste 25-jarige dirigent Erik Fortier voor ons koor. We hebben op het moment een 30-tal leden, die gevraagd wordt donderdag van 20.30 tot 22 uur te repeteren in het Verenigingsgebouw en ongeveer om de 14 dagen te zingen in de kerk om 11 uur. Ook worden incidenteel vieringen elders verzorgd, zoals in de meimaand in Katwijk en in augustus in Joachim en Anna, of een enkele keer in de St. Jan of de basiliek te Oudenbosch..

We zingen met veel plezier een klassiek en kerkelijk repertoire en vormen een gezellige groep mensen in de leeftijdscategorie 55-85 jaar, maar uiteraard is iedereen van elke leeftijd en achtergrond welkom om eens met ons mee te zingen.

Loes Bloo

Theo Hebing