KBO Overasselt-Nederasselt

KBO-Overasselt-NerderasseltDe KBO is met 190.000 leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. De Unie KBO komt in Den Haag op voor de belangen van oudere en jongere (50+) senioren. Bijvoorbeeld als het gaat om langer thuis wonen, veiligheid, digitalisering en koopkracht.

KBO Overasselt-Nederasselt is een lokale afdeling waar leden elkaar ontmoeten. De afdeling organiseert activiteiten en behartigt de lokale belangen van senioren in de gemeente Heumen.

Als lid profiteert u van vele voordelen, waaronder het magazine Nestor, gratis (juridisch) advies en belastingaangifte, korting op ziektekostenpremie en andere aantrekkelijke voordelen.
Onze afdeling organiseert onder andere: filmbezoek, Zondag Zo’n Dag, uitstapjes, ontspanningsmiddagen, themamiddagen en natuurlijk ook kaarten, biljarten, gym en bingo.
We bekijken steeds welke andere activiteiten ook interessant kunnen zijn voor onze leden.

Lidmaatschapsbijdrage in 2016 bedraagt € 26,00 per jaar per persoon.
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of lid worden? Neem dan contact op met onze ledenadministratie. U kunt onderstaand formulier invullen of rechtstreeks bellen met Lène Creemers.

Lène Creemers

T.: 024- 622 2110