Bibliotheek Gelderland Zuid

Van harte welkom bij de Bibliotheek Overasselt in het Verenigingsgebouw! Kijk hier voor de openingstijden in Overasselt.
Kijk in onze catalogus voor alles wat je kunt lenen.

Alle inwoners van Overasselt kunnen gebruik maken van de voordelen van de Bibliotheek. Als lid van de Bibliotheek Gelderland Zuid kun je boeken, cd’s en dvd’s lenen uit de gehele collectie van alle vestigingen. Reserveren en lenen is voor leden gratis.

Met je biebpas kun je ook terecht in alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft regelmatig speciale acties voor haar leden. Klik hier voor op het activiteitenaanbod en hier voor extra voordelen bij onze partners.

Meer informatie staat op www.obgz.nl.

Openingstijden
De bibliotheek Overasselt hanteert bredere openingstijden dan dat er medewerkers aanwezig zijn. Je kunt dan ook tijdens onbemande uren gebruik maken van producten en diensten van de Bibliotheek, zonder dat er een medewerker van de bibliotheek aanwezig is indien het verenigingsgebouw geopend is.
Kijk hier voor de openingstijden van het Verenigingsgebouw.

VERTEL EENS
Elke laatste vrijdag van de maand is er VERTEL EENS. Van 10:30 tot 12:00 uur. De vertelochtend van vrijdag 28 juni gaat wegens omstandigheden niet door.

Voorleesmiddag
Op woensdagmiddag 30 januari organiseren wij samen met de KidsClub in het kader van de Nationale Voorleesdagen een voorleesmiddag in onze Bibliotheek. Onder andere Wim Cousijn en dorpsdichter Marjolein Pieks komen voorlezen.