Overasselts koor Engsele

GROEPSFOTO54_ENGSELEEngsele, een oud Overasselts woord voor uiteindelijk!
En “uiteindelijk” ontstond dit enthousiaste koor.
Overasselts Koor Engsele is een gezellig, niet te groot maar wel een heel enthousiast koor met 32 leden onder de deskundige leiding van onze nieuwe inspirerende en enthousiaste dirigent Emiel Hoefnagel.
We bestaan inmiddels bijna zes jaar en elke veertien dagen op zondagavond wordt er met veel plezier en serieus gerepeteerd in het Verenigingsgebouw in Overasselt.
Ons repertoire bestaat uit zowel evergreens als smartlappen. Wij treden regelmatig op, op diverse locaties, denk daarbij aan b.v. Koningsdag, Kerstmarkt, Bejaardenhuis, Smartlappenfestival in Grave, bij de vluchtelingen in Heumensoord. Ook hebben wij onlangs een spectaculair optreden in Beieren (D) gehad!

Gezelligheid, samen zingen maar zeker ook groei in kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Luister hieronder

naar een opname.

Als je geïnteresseerd bent en graag mee wilt zingen kun je met ons contact opnemen.

Loes Kromhout

Tel : 06-47778585