Exposities in het Verenigingsgebouw

Het Verenigingsgebouw Overasselt biedt aan amateurkunstenaars uit Overasselt en omstreken de mogelijkheid om hun werk te exposeren en mogelijk ook te verkopen.
Op deze manier komt kunst dichterbij en bereikbaar voor velen.
Tevens wordt het Verenigingsgebouw hierdoor aangekleed en opgesierd door middel van betaalbare kunst van amateurs uit onze omgeving.

Anneke Wassing, Ivonne Zwart, Thea van Bergen, Toon Bovy en Loes Kromhout

Vanaf 12 mei tot en met 1 september 2018 exposeren Anneke Wassing, Ivonne Zwart, Thea van Bergen, Toon Bovy en Loes Kromhout in het Verenigingsgebouw te Overasselt.
Zij hebben met acrylverf vooral abstracte, kleurrijke schilderijen gemaakt onder de inspirerende (bege)leiding van de Nijmeegse kunstenaar Jeroen van Herten in diens atelier in de Kazerne aan de Groesbeekseweg te Nijmegen.

Een lijst met titels van schilderijen, afmetingen en prijzen ligt ter inzage.

Tevens exposeert Loes Kromhout met beelden vervaardigd uit diverse soorten steen.

U bent bij deze van harte uitgenodigd!