Repair Café op vrijdag 6 oktober 2017

RC-LogoSquareOp vrijdag 6 oktober is er een nieuw Repair Café in ons Verenigingsgebouw . Heeft u iets dat eigenlijk te goed is om weg te doen maar u kunt het zelf niet repareren, kom dan eens bij ons langs om te kijken of u spullen nog een tweede leven kunnen krijgen. Zeg het ook aan anderen dat ons Repair Café bestaat. We helpen u graag. U bent van harte welkom vanaf 14:00 – 16:45 uur.  U kunt bij ons terecht voor elektra, keukenmachines, Senseo apparaten,  fietsen, computers en nog veel meer.

Expositie Antoinette Hoffs

Van 30 september 2017 tot 3 januari 2018

Antoinette Hoffs
Laat haar “Handen Spreken”
Beeldend kunstenaar

De laatste jaren ben ik mij steeds meer toe gaan leggen in het beeldend naar buiten brengen van wat zich van binnen aandient.
Ik werk met hout, steen, schilder en schrijf poëzie.

Meer informatie op de expositiepagina

Repair Café op vrijdag 1 september 2017

RC-LogoSquareDe zomerstop is voorbij. Op vrijdag 1 september is er een nieuw Repair Café in ons Verenigingsgebouw . Heeft u iets dat eigenlijk te goed is om weg te doen maar u kunt het zelf niet repareren, kom dan eens bij ons langs om te kijken of u spullen nog een tweede leven kunnen krijgen. Zeg het ook aan anderen dat ons Repair Café bestaat. We helpen u graag. U bent van harte welkom vanaf 14:00 – 16:45 uur.  U kunt bij ons terecht voor elektra, keukenmachines, Senseo apparaten,  fietsen, computers en nog veel meer.

Gevraagd: vrijwilliger voor de bibliotheek

Elke donderdag van 14.30-17.00 uur vanaf ongeveer half augustus 2017.
Neem contact op met kvredegoor@obgz.nl

Vakantiesluiting Verenigingsgebouw Overasselt 2017

Deze zomer is Verenigingsgebouw Overasselt gesloten van maandag 23 juli t/m zondag 13 augustus 2017. In navolging van de succesvolle experimenten van vorige 2 jaar, zullen er op de maandagmiddagen in de genoemde weken WEL activiteiten zijn.

• Er is gelegenheid tot biljarten en kaarten van 13.00 tot 17.00 uur in De Ontmoeting. Ook verzorgt de KBO in de Soos activiteiten. De KBO-leden krijgen nadere informatie via hun eigen vereniging.
  • Ook de bibliotheek zal dan voor leden “zelfverzorgend” open zijn tijdens genoemde tijd op maandagmiddagen.
  • Ook ‘Samen Aan Tafel’ op de vrijdagen, gaat tijdens de vakantiesluiting gewoon door!

Zegt het voort!

Om te voorkomen dat U voor een gesloten deur komt of dat onze vrijwilligers onnodig voorbereidingen treffen of aanwezig zijn, in de komende weken en direct na de vakantietijd, vraag ik u het volgende: “Om passende openingstijden en barhulproosters te maken heb ik graag van uw vereniging een opgave van de onderbreking van activiteiten, rondom de zomervakantie betreffende de weken 28 t/m 35 !”

Enkele verenigingen hebben dit al doorgegeven, dank daarvoor!
Met z’n allen maken we er een mooie zomer(vakantie) van!!

Ook namens het bestuur van ons Verenigingsgebouw:
Dank en groet,
Hennie van Lin